Opskriften kommer her:
100 gram smør
100 gram sukker
1 æg
4 modne bananer
½ dl. yoghurt naturel
225 gram hvedemel
1 tsk natron
1 tsk vanillesukker eller vanillekorn fra en vanillestang, eller ½ tsk vanillekorn fra urtekram
1 tsk kanel
1/4 tsk salt
½ til 1 dl. blå birkes
Start med at piske smør og sukker godt sammen. Tilsæt så ægget og pisk igen godt.
Tilsæt yoghurt og moste bananer
Rør igen godt og tilsæt så de tørre ingredienser som du forinden har blandet sammen i en anden skål
Rør det hele godt sammen
Fordel dejen i en smurt rugbrødsform eller som jeg gjorde, fordi jeg var i et sommerhus uden mange bageforme, i 3 smurte foliebakker (leverpostejstørrelse) Fordelen ved leverpostejformene er, at man nemt kan fryse en eller flere af dem ned og tage op af fryseren igen i mindre portioner.
Bag dem midt i ovnen ved 180 grader i ca 45 minutter. Stik med en kødnål eller strikkepind og se om der hænger dej på og juster selv bagelængden efter din egen ovn.
Mums så er der serveret lækkert bananbrød og lidt frugt til eftermiddagskaffen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar