Cupcakes:
4 æg
1,875 dl olie
1,25 dl. æblemos
2,5 dl. sukker
2,5 dl. brun farin
227 gram knust ananas
3 tsk. vanilleekstrakt
5 dl. hvedemel (300 gram)
2 tsk. bagepulver
2 tsk. natron
½ tsk. salt
2 tsk. kanel
1/4 tsk. muskatnød
en knivspids stødt nellike
3,75 dl. revet gulerod
2,5 dl. hakket pecannød
Frosting:
1,25 dl. smør
227 gram flødeost (Philadelphia)
1 tsk. vanilleektrakt
3,75 dl flormelis
Forvarm ovn til 180 grader.
Bland æg, olie, æblemos, brun farin, sukker ananas og vanille i en skål.
I en anden skål blandes hvedemel, bagepulver, salt, kanel, muskatnød, nellike, natron.
Når det er blandes hældes det over i den første skål og der røres rundt. Rør herefter de revne gulerødder ned i dejen. Til sidst foldes nødderne ind i dejen.
Mens de afkøler laves frosting. Bland smør, flødeost, flomelis og vanille. Pisk indtil den er blød og cremet.
Smør nu frosting på dine cupcakes eller brug en sprøjtepose til det.
Mums siger jeg bare!!
SvarSletHar en af disse lækre cupcakes stående i køleskabet til i aften - og jeg glæder mig til at sætte tænderne i den :-)
Ja de er altså også bare stærkt vanedannende. Men jeg undrer mig over hvordan du kan have en tilovers til i aften. Fik du ikke 3 med til 3 personer? Glemte du at dele? :-)
SvarSlet